Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Bedevaart naar Beauraing

03-01-2024

Meerdaagse bedevaart naar Beauraing, België

De Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch organiseert een vierdaagse bedevaart met extra zorg naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten, en gezonde pelgrims deelnemen. De bedevaart van 25 tot en met 28 mei 2024 heeft de opstapplaatsen Mill, Helmond (bij voldoende pelgrims) en Eersel.

Programma
Dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, gezellige ontspanningsavonden, vespers en Mariawake met handoplegging. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom verkennen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners bezoeken. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel. Het accueil waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, heeft kamers voor 1 of 2 personen. 

Inschrijving en kosten
Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reisverzekering, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het zorgteam te betalen. Reissom vanaf € 340,- per persoon.

Beauraing: bedevaartsplaats in België
Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. 

Meer inlichtingen bij dhr. Slits, Kapelstraat 3, 5298 CT Liempde, 06 – 21 54 79 51 of dhr. H. Kuijs van het Secretariaat van de pelgrims: Westerveldlaan 6, 5345 EM Oss, 06 - 83 25 51 11,
website http://nbcpromaria.weebly.com/  Opgave tot zes weken voor de bedevaart.