Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Nog 3 Paulusavonden

22-01-2024

Spetterende afsluiting van de Paulusavonden

Aan al het goede komt een einde. Ook aan de serie maandagavonden rondom de apostel Paulus die inmiddels bekend staan als “de Paulusavonden”. Nog 3 Paulusavonden volgen. En daarna dan? Is het dan "3 slag uit"? Nee. Zeer zeker niet! Want elk einde kent een nieuw begin.

De komende drie maandagavonden gaan we onze serie over het geloven en denken van de apostel Paulus afronden. Op de eerste en derde avond bekijken we de documentaire “In de voetsporen van Paulus”, door de Britse acteur David Suchet, over Paulus en de verschillende plaatsen waar hij heeft gewoond en gewerkt. David Suchet is bekend van onder meer zijn rol als Hercules Poirot.

Op de tweede avond sluiten we onze bespreking van de Galatenbrief van Paulus af met een samenvatting van deze brief. Deze samenvatting kunt u na afloop ook mee naar huis nemen.

Voor u samengevat:

  • Maandag 22 januari 19.30: Documentaire deel 1
  • Maandag 29 januari 19.30: Samenvatting Galatenbrief
  • Maandag 5 februari 19.30: Documentaire deel 2
  • Maandag 12 februari 19.30: Pastorie gesloten ivm carnaval
  • Maandag 19 februari: Programma volgt

Wat er na de prachtige en inspirerende Paulusavonden gegeven gaat worden is vooralsnog niet bekend. Wat wél zeker is, is dat de maandagavonden onder leiding van pastoor Geertjan van Rossem gewoon doorgaan. En dat er al verschillende ideeën en thema’s borrelen om een nieuwe reeks avonden mee in te vullen. We houden u op de hoogte! 

Komt dan aan al het goede echt een einde? Meestal. Maar hier dus niet helemaal. Want de avonden gaan verder met evenveel inspiratie en gezelligheid. Alleen dan met een ander thema en onder een andere naam. Graag tot ziens op de maandagavonden om 19.30 uur in de pastorie, Duinendaal 2 in Boxtel. Vanaf 19.15 staan de koffie en thee voor u klaar. Welkom!


David Suchet (o.m. bekend als Hercules Poirot) treedt in de voetsporen van Paulus