Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2021

Laat je inspireren: Geloven NU 2021

24-10-2021

● Overweging dertigste zondag door het jaar

Dertigste zondag door het jaar: Zien
Er is kijken en zien. Je kunt heel veel rondkijken, maar plotseling kun je ook echt zien. ‘Inzien’ noemen we het vaak. Het is meer dan louter registreren wat er aan je ogen voorbijgaat, bij het ‘zien’ gaat het om een betrokkenheid van het hart, van de geest. Er is soms een wonder nodig om mensen met een verstarde blik te laten ontdekken dat er meer is, dan er een verhaal achter zit, een geschiedenis. Misschien wel een heilsgeschiedenis. Dat is zien met perspectief, het perspectief, het perspectief van die nieuwe wereld van God.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 24 oktober 2021

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze week en klik op deze link of op de link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie over de uitleg van het Evangelie klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: