Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2021

Laat je inspireren: Geloven NU 2021

28-11-2021

● Overweging eerste zondag van de Advent

Eerste zondag van de Advent: zie de tekenen
De coronapandemie heeft ons de ogen geopend voor de grenzen van onze samenleving en hoe wij als mensheid met de schepping omgaan. Corona is een teken aan de wand. Wat doen we met deze crisis? Keren we terug naar het oude normaal nu het wat beter gaat? Of trekken we lessen uit wat ons de laatste twee jaar overkomen is? We kunnen snel de andere kant opkijken. We worden echter -ook op deze zondag-  genodigd om niet alleen de tekenen te zien maar er ook lering uit te trekken. Laten we niet onverschillig worden, maar blijvend waakzaam.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 28 november 2021

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze week en klik op deze link of op de link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie over de uitleg van het Evangelie klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: