Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2023

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

15-05-2022

● Overweging voor de Vijfde zondag van Pasen 15 mei 2022.  

● Vijfde zondag van Pasen. Het motto luidt: Liefhebben.
Hoe blijf je aanwezig? Door er lichamelijk te zijn of door het feit dat je zoveel hebt bewerkt in je aardse leven dat mensen aan je blijven denken, dat mensen je blijven herdenken door in liefde met je Aanwezigheid op te trekken? We zoeken in de tijd van Pasen naar woorden én mogelijkheden om te ontdekken wat en hoe Jezus nu nog voor ons betekent en ons leven richting geeft. De centrale boodschap die Hij ons nalaat: leef in liefde met elkaar. De liefde zal je alles verder laten ontdekken. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 15 mei 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van De Tweede zondag van Pasen en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie van Pasen klikt u op deze link. 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: