Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2022

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

22-05-2022

● Overweging voor de Zesde zondag van Pasen 22 mei 2022.  

● Zesde zondag van Pasen. Het motto luidt: Het woord onthouden.
Jezus heeft geleefd, Jezus heeft gesproken. Zijn woorden zijn door zijn leerlingen aan ons overgedragen. Daarmee moeten we het doen. Echter: voorbij alle woorden is Hij zelf het Woord, de Stem van God, die Hij Vader noemt. Zijn  Woord onderhouden betekent in zijn voetspoor gaan. Dat is een levensprogramma. We kennen het computerprogramma Word. Het programma van Jezus zou je het Word-of-God-program kunnen noemen. Het mag en kan ons leven richten. Wij mogen met Hem lezen, schrijven en doen zoals Hij heeft gedaan. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 22 mei 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van De Tweede zondag van Pasen en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie van Pasen klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: