Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2022

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

26-06-2022

● Overweging voor de dertiende zondag door het jaar, zondag 26 juni 2022 

● Dertiende zondag door het jaar: Vastberaden.
De grote ‘mysterie-zondagen’ - Pinksteren, Drie-eenheid, Sacramentsdag-  liggen achter ons. We starten op deze ‘zondag door het jaar’ de continulezing uit het evangelie volgens Lucas. We beginnen op een goed moment in het openbare leven van Jezus, want – volgens Lucas- Jezus neemt nu resoluut de weg naar Jeruzalem. Hij weet niet precies wat Hem te wachten staat, maar Hij voelt wel aan dat het serieus is. Hij is vastberaden! Zijn wij ook zo vastberaden met Hem? Laat het in ons groeien...

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van de dertiende zondag door het jaar 26 juni 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van Sacramentsdag en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie klikt u op deze link. 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: