Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2023

11-06-2023

● Overweging voor de vieringen in het weekend van 11 juni 2023 | Feest van de H. Drie-eenheid

 Feest van de H. Drie-eenheid. Het motto luidt: Wie in Hem gelooft.
Geen halsbrekende intellectuele toeren zijn er nodig om de heilige Drie-eenheid te vieren. Eerder ontvankelijkheid en het aanboren van de gaven van barmhartigheid, vriendschap en liefde die-in principe- in iedere mens aanwezig zijn. De oorsprong hiervan ligt in het wezen van God die drievoud is en toch één. Omdat Hij gewoon niet anders kan zijn in zijn veelkleurige aanwezigheid onder mensen én in het heelal.. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van het Feest van de H. Drie-eenheid 11 juni 2023

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van Pinksteren zondag 28 mei en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie van Pinksteren klikt u op deze link. (volgt)
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: