Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2023

Laat je inspireren | Geloven NU 2023

24-09-2023

● Overweging voor de vieringen in het weekend van 24 september 2023 | vijfentwintigste zondag door het jaar

 Vijfentwintigste zondag door het jaar. Het motto luidt: Ieder gelijk
God inspireert soms tot onverwachte keuzes. Waarom zou Hij dit doen? Waarom kiest Hij soms voor het onverwachte? Om de veiligheid van een kwetsbare mens? Om een doorbraak te forceren als vechtende partijen niet uit hun comfortzone kunnen geraken? Wat we aan God toeschrijven, wordt ons voorgehouden. Wees creatief, wil Hij ons zeggen, opdat én vrede én veiligheid én de economische basis voor een kwetsbare gegarandeerd blijven. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van deze zondag 24 september 2023

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze zondag en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie van deze zondag en klikt u op deze link
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: