Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2024

21-04-2024

● Overweging voor de vieringen van de Vierde zondag van Pasen | 21 april 2024

 Vierde zondag van Pasen: Eén herder 
Een ongemakkelijke waarheid: wij mensen zijn een beetje als schapen, Willige kudde dieren die achter elkaar aanlopen en zich door deze of gene gedwee laten drijven. Een politicus, influencer of grootheid hoeft maar iets te roepen en we rennen erachteraan. De herder Jezus heeft een andere uitwerking. Hij drijft niet maar hoedt ons. Hij is niet met velen - Hij is de enige. Hij is er niet voor zichzelf maar voor ons. Komt zijn stem boven al die andere uit? 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van zondag 7 april en klik op deze link deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie klik op deze link. 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: