Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2024

09-06-2024

● Overweging voor de vieringen van de tiende zondag door het jaar | 9 juni 2024

 Tiende zondag door het jaar: De wil van God 
Familiebanden houden we graag hoog. Ze bepalen je identiteit, bieden geborgenheid, staan voor een gedeelde geschiedenis. Zo sta je als mens in het leven niet alleen maar ben je ingebed in een netwerk van familieleden. Jezus vergelijkt de gemeenschap die Hij om zich heen verzamelt met zijn eigen familie, littekens en gebrokenheid incluis. Wat is het dat zijn volgelingen samenbindt? De wil van God, die gericht is op het herstellen van relaties. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van zondag 9 juni en klik op deze link (volgt) en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie klik op deze link. (volgt)
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: