Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2024

16-06-2024

● Overweging voor de vieringen van de elfde zondag door het jaar | 16 juni 2024

 Elfde zondag door het jaar: Uit eigen kracht 
“Daar kon je op wachten. ”We zeggen het als er zich iets voordoet dat je niet in de hand hebt en hoe dan ook gebeuren zou. Met of zonder jouw toedoen. Als Jezus in je leven komt, wordt er iets in gang gezet dat niet te stuiten is. Iets dat uit eigen kracht in jou wortel schiet, daar opgroeit en uiteindelijk vrucht draagt die alle verwachtingen overtreft. Hoe? We weten het niet, behalve dat het ermee begint je ervoor open te stellen. Zo werkt Gods rijk.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van zondag 9 juni en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie klik op deze link. 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie:


Normandië, 80 jaar geleden...