Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2024

14-07-2024

● Overweging voor de vieringen van de vijftiende zondag door het jaar | 14 juli 2024

 Vijftiende zondag door het jaar: Trek op weg 
Je verbinden met Jezus betekent je verbinden met anderen. Wanneer Hij je bij zich geroepen heeft, stuurt Hij je erop uit – naar mensen toe. Wees dus zendingsbewust, het gaat niet om jou maar om de ander. Denk niet dat je alles alleen aankan maar trek met elkaar op. Zoek geen zekerheid maar vertrouw op je vermogen om te anticiperen op het onverwachte. Stel je niet defensief op maar schud bitterheid en rancune van je af. Trek op weg!

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van zondag 9 juni en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie klik op deze link. 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: