Sint-Willibrorduskerk Esch
A | A | A

nieuws

Renovatie ‘De Opgang’, deel 5

03-10-2020

De potten verf met bijbehorende kwasten zijn weg…

Beste parochianen, yes de schilder heeft zijn werk afgerond en al de potten verf met bijbehorende kwasten zijn weg. Wat erachter blijft zijn mooie frisse ruimtes met houtwerk strak in de lak, binnen en buiten TOP. Als je aan komt lopen zie je een mooi fris geheel.

Ook het plaatsje achter heeft weer een tuintje met veel groen gekregen en er komt ook een zitplekje voor onder andere onze 'kerkhofploeg' die straks tegen Allerzielen het kerkhof weer picco bello in orde gaan maken, want gezamenlijk werken betekent ook gezamenlijk koffiedrinken en bijpraten, binnen of buiten.

Onze 'zwierende zwabbers' zullen snel aan de gang kunnen want het is nodig; het is vies. WAT ZIJN WE BLIJ MET ALLE VRIJWILLIGERS. De vloerbedekking ligt te wachten...

Hopelijk kunnen we dan ook weer snel het koper en zilver poetsen in 'De Opgang', wel op gepaste afstand want dat blijft toch hoofdzaak. Het coronavirus laat ons nog niet los en wij moeten ons blijven aanpassen. Gelukkig steunen wij elkaar waar mogelijk/nodig is en treffen onze parochianen elkaar vaak op zaterdag om 18.30 in onze mooie R.K. Sint-Willibrorduskerk waar u welkom bent om samen te bidden en de H. eucharistie te vieren. Graag tot ziens.

Namens de contactgroep, Rita van Schijndel


De schilder is klaar; hij had een stevige klus!
Doneer

Heilig Bloedprocessie

Doe mee en steun

advertentie
overlijdensberichten
  • Er zijn geen berichten
huwelijksberichten
  • Er zijn geen berichten
doopberichten
  • Er zijn geen berichten
vragen & antwoorden
contact

Sint-Willibrorduskerk Esch
Dorpsstraat 8
5296 LV Esch

T. 0411 - 67 22 15
E. info@heilighartparochie.nl