Sint-Willibrorduskerk Esch

Renovatie ‘De Opgang’, deel 7

02-11-2020

Wat fijn om een beetje aan te rommelen met spullen die weer een plek gaan krijgen…

Beste parochianen, wat fijn om een beetje aan te rommelen met spullen die weer een plek gaan krijgen, soms een andere plek of er worden verborgen schatten achter in kasten gevonden die nu meer aandacht krijgen.

Heel graag hadden we u allen willen laten meegenieten van het eindresultaat; gezellig met een kopje koffie maar helaas... CORONA. In het voorjaar gaan we opnieuw bekijken wat de mogelijkheden dan zijn, iets om op te verheugen.

Tot zover mijn schrijven over de renovatie, hopelijk was het genoeg om u een beeld te geven van de huidige situatie. Gelukkig houden we elkaar een beetje op de hoogte tijdens de wekelijkse vieringen op zaterdagavond om 18.30 in onze mooie R.K. Sint-Willibrorduskerk.

Namens de contactgroep Esch, Rita van Schijndel

'De Opgang': voortaan een ruimte waar je met plezier naartoe gaat... complimenten aan de bouwers en vooral ook de vrijwilligers!