Sint-Willibrorduskerk Esch
A | A | A

nieuws

Administratie Esch naar HHP

16-05-2024

Begraafplaatsadministratie Esch naar secretariaat Heilig Hartparochie

Vandaag zijn door de voorzitter van de Bestuurscommissie Begraafplaatsen Arnold van den Broek, de voorzitter van de Contactgroep Sint-Willibrorduskerk Esch, Desiree Timmermans, de administrateur van de R.K. Begraafplaats in Esch, Willy Vorstenbosch, en parochie-secretariaatsmedewerkster Mechthild de Waal, afspraken gemaakt om per 1 juni 2024 de begraafplaatsadministratie van Esch centraal via de Heilig Hartparochie te regelen. Dat gebeurt inmiddels ook al voor de admistratie van de kerkdorpen Boxtel en Liempde en daar komt nu Esch bij.

Het parochiebestuur dankt Willy Vorstenbosch, die sinds begin jaren 80 van de vorige eeuw de administratie op correctie wijze heeft verzorgd, voor haar jarenlange trouwe inzet. Vooralsnog blijft Willy nog vraagbaak voor haar opvolgster Mechthild de Waal. 

Voor vragen over grafrechten op de R.K. Begraafplaats te Esch kan vanaf 1 juni a.s. contact opgenomen worden met het parochiesecretariaat i.c. de administrateur mevrouw Mechthild de Waal, elke vrijdagmiddag bereikbaar via 0411 - 67 22 15 of via 06 - 49 41 71 55 of per e-mail: info@heilighartparochie.nl