Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Bedevaart naar Beauraing

25-11-2019

Meerdaagse- en dagbedevaart naar Beauraing, België

N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch heeft een vierdaagse bedevaart met extra zorg naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten, en gezonde pelgrims deelnemen.
 

● De bedevaart van 18 tot en met 21 april 2020 
Deze heeft de opstapplaatsen Oss, Helmond (bij voldoende pelgrims) en Eersel.
Programma: dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, gezellige ontspanningsavonden, bezoek Mariaal museum, show van MarieChristien, kruisweg, en Mariawake met handoplegging. 

Ook kunt u op eigen gelegenheid de kruisweg bekijken, de bloedreliek van de H. Paus Johannes Paulus II vereren in de crypte St.-Jean in de tuin der verschijningen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel.

Het accueil waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, heeft kamers voor 1 of 2 personen. Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reisverzekering, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het rode kruis te betalen. Vervoer met rolstoelbus is mogelijk. Reissom vanaf € 290,- p.p..

● De dagbedevaart op zondag 19 april 2020 
Deze heeft de opstapplaatsen Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk. 
Programma: Hoogmis met zegening van de processiekaars 11.00 uur, DVD over Beauraing, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament 14.30 uur. Muzikale begeleiding: door Arlette van Hout en Dimphy van Boekel. U kunt desgewenst een diner bestellen. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom ontdekken en het dorpje. Er wordt een gewone bus ingezet. Reissom € 40,- p.p.

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Voor meer inlichtingen N.B.C. Pro Maria: 
  • dhr. Slits, Kapelstraat 3, 5298 CT  Liempde, 06 - 21547951; mevr. Van de Biggelaar, Beneluxlaan 8, 5298 TJ  Liempde, 0411 - 63 18 81.
  • of mevr. Senders, Schapendries 16, 5521 LH  Eersel, 0497 - 68 22 96
  • website http://nbcpromaria.weebly.com of http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc. Opgave tot zes weken voor de bedevaart.


Maria van Beauraing in België