Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

CORONA en de HHP

08-06-2020

Coronanieuws vanaf begin juni in een apart hoofdstuk

Via deze nieuwsrubriek en elke week ook via de kerkberichten op de vijf websites van de Heilig Hartparochie hebben we u steeds geïnformeerd over het laatste ontwikkelingen van het coronavirus. Het ging daarbij vooral om de enorme impact die de coronacrisis heeft op onze geloofsgemeenschap en de vier deelgemeenschappen. In deze rubrieken zult u ook de gevolgen kunnen blijven lezen.

Maar met de gefaseerde herstart van de H. Missen en andere activiteiten hebben we besloten een apart hoofdstuk aan te maken op de hoofdwebsite van onze parochie. Dit hoofdstuk vindt u bovenaan in de linker kolom en heet: ‘Corona en de HHP’
Hierin treft u het meest uiteenlopende nieuws aan over de gevolgen van de corona-epidemie voor onze parochie en de gevolgen die deze heeft voor het heropstarten van de H. Missen. 

Dit heropstarten van die missen doen we zonder de hulp van onze overleden pater Hans de Visser en onze diaken Toon Dankers. Beiden zijn ons ontvallen en we zullen hen in de komende periode nog op een waardige wijze gedenken. Dit doen we na overleg met de familie en de ‘medebroeders’ van pater Hans.

We vertrouwen erop u met dit hoofdstuk en de daarin opgenomen, uitgebreide informatie van dienst te kunnen zijn. Deze informatie worden steeds geactualiseerd én aangevuld. Voor suggesties houden we ons steeds aanbevolen…


Deze pictogrammen geven in de kerken de zitplaatsen aan...