Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2022

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

09-10-2022

● Overweging voor de achtentwintigste zondag door het jaar, zondag 9 oktober 2022 

● Achtentwintigste zondag door het jaar: Gereinigd.
Gereinigd worden van buiten, gereinigd worden van binnen: je eigen inspanning én gave van Omhoog. Wat doe je als je gereinigd bent? Blij zijn en je leven weer oppakken in het ‘oude normaal’? Of dankbaar zijn en toegroeien nar het ‘nieuwe normaal’? In het eerste geval draait alles nog om jouzelf, wanneer je de dankbaarheid om de genezing in je laat groeien dan gaat het om een ander, om een Ander. Je plaatst je bestaan in het licht van God net zoals Jezus die zich consequent plaatste in het perspectief van zijn Vader.. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van de achtentwintigste zondag door het jaar 9 oktober 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie klikt u op deze link. 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: