Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2024

07-04-2024

● Overweging voor de vieringen van de Tweede zondag van Pasen | 7 april 2024

 Tweede zondag van Pasen, Beloken Pasen: Leven door geloof 
Hoe vaak beperk je jezelf wel niet doordat je niet voorbij de grenzen komt van je vertrouwen, voor de grenzen van je verbeeldingskracht, voorbij de grenzen van je geloof? Wat maakt je bang of wantrouwend? De Opgestane, die de boeien van de dood heeft verbroken, breekt door jouw begrenzingen heen om je te brengen in een leven vol heelheid en vrede, waarin angst en onmacht niet meer zijn. Wat ervoor nodig is? Jezelf in geloof overgeven aan Hem. 
 leven, om ons leven te zijn.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van zondag 7 april en klik op deze link deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie klik op deze link.    
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: