Sint Jans Onthoofdingkerk Liempde
A | A | A

nieuws

Dank, dank en nog eens dank...

17-12-2021

We hadden op zaterdag 27 november graag bij elkaar gezeten

Dat ging echter niet, de coronapandemie gooide weer roet in het eten. Jammer genoeg moest de vrijwilligersmiddag voor de Liempdse kerkvrijwilligers weer worden afgelast. Alweer geen dank, alweer geen ontmoeting en alweer niet samen lekker bijkletsen. Omdat het einde van de crisis zich nog niet laat aanzien heeft de Contactgroep Liempde besloten om elke vrijwilliger weer een kerstpresentje te geven. Dat presentje wort of is rondgebracht. 

Elke vrijwilliger of duo van vrijwilligers ontvangt een mooi boek met een kerststol erbij. Dus iets om te lezen tijdens de donkere dagen van kerst en iets om te smikkelen. Alles feestelijk ingepakt en met een begeleidend briefje met de tekst:

‘Graag hadden we jullie allemaal weer willen bedanken tijdens de inmiddels bekende en altijd gezellige vrijwilligersmiddag in het najaar. Helaas gooide ook dit jaar de corona-epidemie weer roet in het eten. Ontzettend vervelend en vooral ook jammer. 
Want jullie hebben zo’n dankmiddag hartstikke en dik verdiend…
Daarom dit jaar weer een welgemeende attentie. Een boekwerkje ‘Van drie Engelen tot Drie Koningen’ om tijdens de stillere kerstdagen te lezen en iets lekkers om daar gezellig bij op te peuzelen.'

Veel plezier ermee…We vertrouwen én hopen erop dat we alle activiteiten weer zo snel mogelijk kunnen oppakken…

We wensen jullie allen fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond Nieuwjaar toe. Nogmaals onze dank voor jullie grote inzet!

Een warme reactie van een vrijwilliger:
Vandaag kwam Johan aan de deur met een zeer aangename en lekkere verassing. Ik vind het geweldig dat jullie alle vrijwilligers zo in het zonnetje zetten. Ik besef heel goed dat ook jullie inzet op vrijwillige basis is en dan toch ons zo verwennen. 
Bij deze wil ik dan ook mijn oprechte dank uitspreken en jullie allemaal hele mooie en fijne kerstdagen toewensen en voor 2022 hopelijk een jaar met minder corona maatregelen. Alle goeds en blijf vooral gezond! Met warme groet...


Een boekje en een kerststol
Doneer

Gem. Johannes XXIII

Steun Pierpaolo en Andrea

advertentie
overlijdensberichten
  • Er zijn geen berichten
huwelijksberichten
  • Er zijn geen berichten
doopberichten
  • Er zijn geen berichten
vragen & antwoorden
contact

Sint Jans Onthoofdingkerk Liempde
Dorpsstraat 36
5298 CB Liempde

T. 0411 - 67 22 15
E. info@heilighartparochie.nl