Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2024

Laat je inspireren | Geloven NU 2024

11-02-2024

● Overweging voor de vieringen in het weekend van 11 februari 2024 | Zesde zondag door het jaar

 Zesde zondag door het jaar. Het motto luidt: Word rein
Het buitensluiten van mensen is een ziekte van onze tijd. Er zijn mensen die niet gezien worden, voor wie geen belangstelling is, die als melaatsen leven. Jezus wil dat relaties zuiver zijn en gezond. Hij zoekt de nabijheid op om verstandhoudingen weer goed te maken. We mogen ons door Hem laten aanraken en Hem daarin volgen. Nabijheid houdt ook een risico in. Dat weten we inmiddels maar al te goed. Ben je bereid dat risico te nemen?

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze zondag en klik op deze link (volgt) en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie van deze zondag en klikt u op deze link. (volgt)
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: