Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Kerstmis 2018

15-12-2018

Met Kerstmis voor iedereen een viering…

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent voor velen dat ze willen stilstaan bij de geboorte van Jezus Christus. De viering van het kerstfeest gaat bij veel parochianen gepaard met een bezoek aan een of meerdere vieringen tijdens de kerstdagen. En dat is ook een goede start. Op deze website vindt u alle vieringen voor, tijdens en na Kerstmis en rondom de jaarwisseling.

Het hoofdstuk ‘Vieringen’ vindt u in de linker kolom van alle vijf de webpagina’s. In dat hoofdstuk klikt u op de paragraaf ‘Kerstmis & oud en nieuw’. Daar staan alle vieringen van de parochie rondom de kerstdagen. Op de deelwebsites staan nogmaals de vieringen per kerkdorp gerangschikt.

In de rechter kolom vindt u op de kerkdorpen deelwebsites (klik op een 'kerk') altijd de 'H. missen en kerkberichten'. Daarin vindt u meer informatie over de H. Missen van dat kerkdorp, de voorgangers, de misintenties en korte mededelingen van/over dat kerkdorp. Deze kerkberichten worden er elke week per kerkdorp opgezet.

Ga er eens voor zitten en beslis naar welke viering u wilt gaan. Alleen of samen met uw partner of gezin. Het spreekt voor zich dat u in alle vieringen van alle kerkdorpen welkom bent. Dus u kunt naar de peuter- en kleuterviering in Boxtel gaan, maar bijvoorbeeld ook naar het kerstverhaal voor de kleintjes in de kerk van Esch...

We wensen u met Kerstmis fijne vieringen toe en bovenal ook fijne kerstdagen. En daarna natuurlijk een goede afsluiting van 2018 en een goed begin in 2019.


De kerststal van de kerk van Liempde, nu even (al) met het kindje Jezus