Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Afscheid van Anneke Meter

13-12-2020

Anneke, dank voor jouw inzet voor de parochie

Op zondag 13 december hebben we met een kleine groep kort stilgestaan bij het afscheid van Anneke Meter. Zij is/was de coördinator van het secretariaat en gaat met ingang van 1 januari a.s. met vervroegd pensioen. 

Na de Hoogmis was er koffie met iets extra's in de omgang van de basiliek. Daar waren haar collega's en bestuursleden bij elkaar gekomen om haar 'uit te zwaaien'. Het was een geanimeerde bijeenkomst. 

Pastoor Geertjan van Rossem sprak haar toe en loofde haar voor haar inzet voor de parochie al was dat maar van beperkte duur: vier jaar. 'Maar wel in een lastige fase', voegde hij er aan toe, 'de fusie was net gerealiseerd en en moest veel worden geregeld'.

Namens het bestuur werden bloemen en een cadeaubon overhandigd. Van meerdere aanwezigen ontving ze een kleinood en de allerbeste wensen in de postactieve periode.

Over de wijze van invulling van de vacature wordt door het bestuur hard gewerkt. Dit zal gebeuren door de huidige medewerkers en enkele zogenaamde secretariaatsvrijwilligers. Hierover volgen de komende weken en maanden meer mededelingen...  


Pastoor Geertjan spreekt Anneke toe