Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Scholen met vakantie

24-07-2021

De kinderen én jongeren van onze parochie beginnen aan hun zomervakantie!

De kinderen van Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde kregen gisteren zomervakantie en dat vindt iedereen hartstikke leuk. Na een jaartje hard werken op school heb je een rustperiode van 6 weken ook dik verdiend. Zeker na zo'n heftig jaar met veel coronaperikelen en -zorgen.

Geniet van de vele vrije tijd, samen met je papa en mama, je broers en zussen en vrienden en met iedereen waarmee je het goed kunt vinden. Misschien trek je er wel samen met papa en mama op uit. Naar een plek in Nederland of ver daar buiten. Kijken naar allerhande mooie dingen en genieten van veel activiteiten en van lekker eten.

Enne... Loop ook eens een kerkgebouw binnen en kijk daar eens gewoon even rond. Gewoon even kijken hoe het eruit ziet, wat ze allemaal voor spullen hebben en 'hoe ze het daar doen'. Niet te lang hoor, gewoon enkele minuten binnen gaan, de sfeer snuiven en dan weer verder... Of bezoek ook eens een oorlogsbegraafplaats of oorlogsmuseum. Dan besef je hoe goed je het nu hebt!

Maar vergeet dit vooral niet: geniet van de zon, zee en het water, zodat je straks weer gebruind in Brabant terugkeert...