Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

16-01-2022

● Overweging voor de Tweede zondag door het jaar 16 januari 2022

Tweede zondag door het jaar. Het motto luidt: Water - wijn
Een bruiloft… dan moet er toch overvloed zijn? Ons bestaan als een bruiloft? Is Gods aanwezigheid voldoende om van het gewone water een gloedvolle drank te maken? Want dat is toch de kern van het wonder op de bruiloft van Kana? Het alledaagse kan bijzonder worden wanneer we Gods liefde toelaten in onze ( soms klein) menselijke wereld. Voor die mogelijkheid willen de lezingen ons openen en vieren wij in ons midden de Aanwezige die ons leidt in ons dagelijks bestaan.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 16 januari 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze zondag en klik op deze link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie van deze zondag klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en en de Evangelies van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: